Nya Trafikskolan Avesta

Om oss

Nya trafikskolan Avesta grundades  2017. Vårt gott rykte är baserat på ärlighet, pålitlighet och kvalificerad service. När du utbildar dig hos oss följer vi med dig från början till slut.

Nya Trafikskolan Avesta

Vi är en trafikskola som ligger i centrala Avesta.
Vår målsättning är att vi ska vara en modern trafikskola. Vi har en kvalitet säkrad körkortsutbildning i trygg och säker miljö. Vi är STR medlemmar som är Sveriges Trafikutbildares Riksförbund. Här utbildas du med hjälp av modern pedagogik och av personal som specialiserar sig med körning. Vi talar Svenska, Engelska, Arabiska och Spanska.

De bilar vi utbildar med är den mycket populära och lättkörda Volkswagen Golf. En ungdomlig bil som har allt man behöver för att genomföra en trygg och säker körkortsutbildning. Vi utbildar alltid i nya och fräscha fordon Golf var under året 2016 Sveriges mest sålda bilmodell. Vi utbildar både till automat samt manuellt växlade bilar.

Vi alla är annorlunda. Vi lär oss på olika sätt, därför anpassar vi vår utbildning efter dina behov. Vi lärare är hjälpsamma och vänliga och är alltid där för att hjälpa och stödja dig. Vi är utbildade för att anpassa oss och utbildningen efter dig som elev.  Vi hoppas att du ska ha det roligt medan du lär dig hos oss. Varmt välkommen! ?

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Funderar du över något?

Vill du komma i kontakt med oss?