Nya Trafikskolan Avesta

Om oss

Nya trafikskolan Avesta grundades  2017. Vårt goda rykte är baserat på ärlighet, pålitlighet och kvalificerad service. När du utbildar dig hos oss följer vi med dig från början till slut.

Nya Trafikskolan Avesta

Vi är en trafikskola som ligger i centrala Avesta.
Vår målsättning är att vi ska vara en modern trafikskola. Vi har en kvalitetssäkrad körkortsutbildning i trygg och säker miljö, självklart medlemmar i STR (Sveriges Trafikutbildares Riksförbund). Hos oss utbildas du med hjälp av modern pedagogik och av utbildad personal. Vi talar svenska, engelska, arabiska och spanska.

Skolans övningsfordon är av den mycket populära och lättkörda modellen Volkswagen Golf, en ungdomlig bil som har allt man behöver för att genomföra en trygg och säker körkortsutbildning. Vi utbildar alltid i nya och fräscha fordon. Vi utbildar både till automat samt manuellt växlade bilar.

Vi är alla olika och vi lär oss på olika sätt, därför anpassar vi vår utbildning efter dina behov. Våra lärare är hjälpsamma och vänliga och är alltid där för att hjälpa och stödja dig. Vi är utbildade för att anpassa oss och utbildningen efter dig som elev och vi vill att du ska ha det roligt medan du lär dig hos oss. Varmt välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram.


Personal

Tiina Söderhagen

Trafikskolechef, receptionist, trafiklärare

Reiad Al-Shemmary

Utbildningsledare, trafiklärare

Mohammed Khouzai

Trafiklärare

Evelina Malmgren

Trafiklärare, receptionist

Erik Bergeå Tellez

Trafiklärare

Funderar du över något?

Vill du komma i kontakt med oss?