Nya Trafikskolan Avesta

Intensivutbildning

Våra intensivkurser för körkort är lösningen för dig som vill ta körkort snabbt och effektivt. Boka ett av våra paket idag!

Snabbaste vägen till körkortet

Boka en intensivkurs hos oss. Innan utbildningen startar ska du ha börjat med teorin, du ska kunna hur man sitter i bilen och trafikregler. Intensivutbildningen är på 2-3 veckor lång men det finns viss flexibilitet.

Vi börjar med att anpassa din utbildning beroende på hur många körlektioner du bokat samt vilken körvana du har. Under utbildningen går vi igenom alla moment som krävs för att du ska vara en trafiksäker förare och därigenom klara av körprovet. Teorin läser du parallellt med körlektionerna på egen hand.

Se till att du klarar alla frågorna i Trafikskola online för att kunna alla trafikreglerna och vara väl förberedd inför teoriprovet. Risk-ettan och Risk-tvåan kommer också att utföras. Vi kommer att boka teoriprovet och körprovet i god tid men klarar du inte utbildningskontrollen så har vi rätt att avboka dessa prov. Du måste vara klar med allt innan vi skickar dig till proven. Vi skickar inte ofärdiga elever till proven. 

Efter intensivutbildningen ska du göra båda proven, vilka vi kommer att boka upp så att du kan göra det så nära utbildningen som möjligt men det beror på när Trafikverket har lediga tider.

Boende

För dig som behöver boende under intensivutbildningen, har vi ett mysigt elevboende. Ett rum kostar 300kr/natt och läggs på intensivutbildningens totalpris.

Du har egen TV och kylskåp på rummet. Självklart finns också toalett, dusch samt ett gemensamt kök. 
Hotellet ligger centralt i Avesta. En Thai-restaurang ligger på bottenvåningen.
Hotellet är bara 1 minuts promenad från trafikskolan. 

Enskild sovrum

Med egen TV

Gemensam kök

Möjlighet till tvättmaskin

Stanna över med en vän

Populära paket

Intensivpaket 1

Rekommenderat för dig med god körvana

12500 kr

Spara 1475 kr

Intensivpaket 2

Rekommenderat för dig med normal körvana

17 500 kr

Spara 2225 kr

Populär

Intensivpaket 3

Rekommenderat för dig med lite körvana

22 500 kr

Spara 2975 kr

Intensivpaket 4

Rekommenderat för dig med ingen körvana

27 500 kr

Spara 3725 kr

Funderar du över något?

Vill du komma i kontakt med oss?